Fusilli s lilkem a cuketou
25. 10. 2021
Recept je vhodný pro: 1. fáze, 2. fáze, 3. fáze
Příjemná sezónní inspirace, jak servírovat Prodietix proteinové těstoviny risoni. Neváhejte otestovat...
Co potřebujete (1 porce):
- Prodietix těstoviny fusilli
- 100 g měnší cukety
- 100g lilku
- bazalka
- 1 lžíce olivového oleje
- sůl
- pepř
Jak na to:
1. Cuketu a lilek nakrájíme na půlcentimetrová kolečka. Rozložíme na pracovní plochu, osolíme a necháme „vypotit“ přebytečnou vodu.
2. Po pár minutách ubrouskem vodu setřeme a vkládáme na rozpálenou pánev pokapanou olivovým olejem.
3. Orestujeme dozlatova z obou stran. Po orestování lehce osolíme a opepříme.
4. Smícháme s těstovinami připravenými dle návodu na zadní straně výrobku a přidáme natrhanou bazalku.
5. Před konzumací zakápneme olivovým olejem.