Chcete mít dárky pod stromečkem včas? Objednávejte nejpozději do 18.12.2024! Podrobnosti najdete zde

Došlo ke ztrátě internetového připojení, zkontrolujte prosím Vaše internetové připojení, obnovte stránku a zkuste provést akci znovu.
Při vyřizování vašeho požadavku došlo k chybě, obnovte prosím stránku a zkuste provést akci znovu.

Velikonoční beránek

25. 3. 2024

Recept je vhodný pro: 1.fáze2. fáze3. fáze

Upečte si beránka, který neodmyslitelně patří k velikonočním svátkům. Připravili jsme si pro vás recept, který je snadný na přípravu a báječně chutná. Navíc si ho můžete dát už od první fáze dietního programu.

Co potřebujete:

Jak na to:

1. Oddělíme žloutek od bílku a bílek vyšleháme do tuhého sněhu.

2. Do misky vysypeme tvarohovo meruňkový krém, který smícháme spolu s jednou lžící vody, žloutkem, extraktem z vanilky a mandlovou moukou.

3. Přidáme vyšlehaný sníh a pomalu zapracujeme.

4. Rovnoměrně nalijeme do formičky.

5. Vložíme do rozehřáté trouby cca na 170°C a pečeme asi 15 minut.

6. Beránka vyklopíme z formičky a nazdobíme.

Jak velikonočního beránka jíst ve 2. a 3. fázi?

Pokud se nacházíte ve druhé nebo ve třetí fázi, přidejte vejce dvě a zároveň i dvě lžíce mandlové mouky. Beránka si rozdělte na porce dvě.