Došlo ke ztrátě internetového připojení, zkontrolujte prosím Vaše internetové připojení, obnovte stránku a zkuste provést akci znovu.
Při vyřizování vašeho požadavku došlo k chybě, obnovte prosím stránku a zkuste provést akci znovu.

Tatarák z ředkviček a žampionů

3. 11. 2021

Recept je vhodný pro: 1. fáze, 2. fáze, 3. fáze

Velmi neotřelá kombinace žampionů a ředkviček, kterou skvěle doplňuje štiplavá chuť pažitky.

Co potřebujete:
  • 200 g ředkviček (nebo bílé ředkve)
  • 80 g žampionů
  • šťáva z 1/2 citronu nebo 3 lžíce octa
  • pažitka
  • sůl
  • pepř

Jak na to:

1. Nejprve oloupeme žampiony a nakrájíme je na malé kostičky – přibližně 5 x 5 mm.

2. Přidáme citronovou šťávu nebo ocet, sůl a pepř, vše promícháme a dáme do lednice.

3. Mezitím si nakrájíme ředkvičky na stejně velké kostičky jako žampiony a nasekáme pažitku.

4. Vše smícháme a necháme chvíli odležet v lednici.