Proteinová Margherita
Recept je vhodný pro: 2. fáze, 3. fáze
Představujeme vám recept na proteinovou pizzu Margherita, která je nejen jednoduchá a rychle hotová, ale také výborně chutná a vhodná do diety už od 2. fáze. Tento recept vám přinese pravou chuť Itálie přímo do vaší kuchyně. Jediné co budete potřebovat je naše Pizza Base, rajčátka, mozzarella light a čerstvá bazalka. Takže pokud hledáte alternativu klasické pizzy, tak tato proteinová verze je pro vás ideální volbou.
Co potřebujete (2 porce):
- 1 balení Prodietix Pizza Base
- Čerstvá bazalka
- 3 cherry rajčátka
- Sušené oregano
- 70g mozzarella light
Jak na to:
1. Rozehřejeme troubu na 200 °C.
2. V horké vodě spaříme 3ks cherry rajčátek, které poté zbavíme slupky a dužinu rozmixujeme do hladké konzistence.
3. Na Pizza Base naneseme rovnoměrně salsu z cherry rajčátek a posypeme oregánem. Následně poklademe nakrájenou mozzarellu a listy bazalky.
4. Potém vložíme do trouby na 5 - 10 minut.
5. Po upečení dozdobíme ještě pár lístky čerstvé bazalky a servírujeme.