Pizza base
Postup je jednoduchý. Na těsto stačí přidat ingredience podle jednotlivých fází diety a zapéct spolu v troubě na 200 °C po dobu 5-10 min. Záleží, jak moc propečený korpus máte rádi ;) Těsto si můžete vychutnat i bez tepelné úpravy. Například jako wrap nebo vláčné pečivo k pomazánce.
Energetická hodnota (kJ) | 1015 (508) kJ |
Energetická hodnota (kcal) | 244 (125) kcal |
Tuky | 6.8 (3.2) g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 2.8 (1.4) g |
Sacharidy | 7.2 (3.6) g |
- z toho cukry | 0.6 (0.3) g |
Vláknina | 27 (14) g |
Bílkoviny | 25 (13) g |
Sůl | 1.05 (0.53) g |
pšeničná bílkovina, pšeničná vláknina, pitná voda, extra panenský olivový olej, hrachová bílkovina, izolovaná sójová bílkovina, ovesná bílkovina, rýžové otruby, inulin (vláknina z čekanky obecné), modifikovaný pšeničný škrob, droždí, emulgátory (Mono- a diglyceridy mastných kyselin, slunečnicový lecitin), jedlá sůl, citrusová vláknina, konzervant (sorban draselný) aromata
pšenice, sója
NUTRIČNÍ SLOŽENÍ na 100 g (na porci 50 g)
|
|
---|---|
Energetická hodnota (kJ) | 1015 (508) kJ |
Energetická hodnota (kcal) | 244 (125) kcal |
Tuky | 6.8 (3.2) g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 2.8 (1.4) g |
Sacharidy | 7.2 (3.6) g |
- z toho cukry | 0.6 (0.3) g |
Vláknina | 27 (14) g |
Bílkoviny | 25 (13) g |
Sůl | 1.05 (0.53) g |