Dýně v hlavní roli
21. 10. 2021
Recept je vhodný pro: 1. fáze, 2. fáze, 3. fáze
K podzimu neodmyslitelně patří dýně a ani v průběhu proteinové diety se této zdravé zeleniny nemusíte vzdávat.
Dýňová polévka s krutony
Recept je vhodný pro: 1. fáze, 2. fáze, 3. fáze
Co potřebujete (2 porce):
- Křupavé minibagetky Prodietix
- Pórkovo-bramborová polévka Prodietix
- 100 g lilku
- 50 g dýně hokaido
- Pepř a sůl
- Pažitka
Jak na to:
1. Směs na polévku vsypeme do 250 ml horké (nikoliv vařící) vody. V misce promícháme metličkou, aby se prášek s vodou spojil.
2. Na lžíci olivového oleje orestujeme na kostky nakrájený lilek i dýni a dochutíme pepřem a solí (od druhé fáze diety můžeme přidat půl lžičky sladké papriky nebo kari).
3. Polévku nalijeme do misky a dozdobíme čerstvou pažitkou. Můžeme podávat s křupavými minibagetkami.