Došlo ke ztrátě internetového připojení, zkontrolujte prosím Vaše internetové připojení, obnovte stránku a zkuste provést akci znovu.
Při vyřizování vašeho požadavku došlo k chybě, obnovte prosím stránku a zkuste provést akci znovu.

Čevapčiči

25. 10. 2021

Recept je vhodný pro: 2. fáze, 3. fáze

Hovězí maso je zdrojem plnohodnotných bílkovin a železa. Složkou hovězího masa je i kyselina linolová, která v lidském těle napomáhá vytvoření optimální rovnováhy mezi svalovou a tukovou hmotou. Nevynechávejte tedy kousek pořádné flákoty ani po ukončení dietního programu :-)

Co potřebujete (5 porcí):
  • hovězí maso 500 gramů
  • olej olivový 1 lžička
  • 2 lžičky sušené cibule
  • špetka červené papriky
  • sůl
  • pepř černý 
  • petržel hladkolistá 

Jak na to:

1. Libové hovězí maso umeleme nebo rozmixujeme.

2. Vmícháme do něj olej, sušenou cibuli, koření a nasekanou petrželku.

3. Rukama namočenýma ve studené vodě vytvarujeme menší válečky, potřeme je olivovým olejem a upečeme v troubě vyhřáté na 180 stupňů zhruba 30 minut.

4. Hotové čevapčiči servírujeme s dijonskou hořčicí, zeleninovým salátem a vařeným bramborem.