Došlo ke ztrátě internetového připojení, zkontrolujte prosím Vaše internetové připojení, obnovte stránku a zkuste provést akci znovu.
Při vyřizování vašeho požadavku došlo k chybě, obnovte prosím stránku a zkuste provést akci znovu.

Shirataki nudle se zeleninou a krůtím masem

3. 11. 2021

Recept je vhodný pro: 2. fáze, 3. fáze

Kombinací shirataki nudlí s kuřecím masem a zeleninou vytvoříte dietní, zdravé a velmi chutné jedlo.

Co potřebujete (1 porce):
  • 150 g krutího masa bez kůže
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 1 lžíce sójové omáčky
  • 1 červená paprika
  • ¼ hlávky čínského zelí
  • ½ pórku
  • 1 lžička sušené cibule
  • 1 lžička sušeného česneku
  • 1 balení Shirataki nudlí
  • sůl a pepř

Jak na to:

1. Krůtí maso nakrájíme na nudličky a okořeníme.

2. Zeleninu očistíme a nakrájíme – papriku a čínské zelí na proužky, pórek na tenčí kolečka.

3. Nudle vybalíme a propláchneme teplou vodou.

4. Na pánev s nepřilnavým povrchem dáme orestovat maso, po cca 2-3 minutách otočíme, přidáme papriku, pórek, čínské zelí, sušenou cibuli, sušený česnek, sojovou omáčku, promícháme a společně restujeme cca 5 minut.

5. Nakonec přidáme nudle shirataki, promícháme, okořeníme čerstvě mletým pepřem a restujeme 1-2 minuty. Ihned podáváme.