Kuřecí vývar se zeleninou
Rececpt je vhodný pro: 1. fáze, 2. fáze, 3. fáze
Kuřecí vývar je prostě všelék. Přidejte ještě spoustu zeleniny a připravte si tak variantu výborné večeře do jakékoli fáze diety. Pro první fázi s nudlemi jako proteinové jídlo, od druhé fáze s kuřecím masem jako „normální jídlo“.
Co potřebujete:
- Kuřecí hrudník
- 2 l vody
- 150 g brokolice
- 150 g celeru
- 100 g řapíkatého celeru
- Petrželová nať
- Pepř
- Sůl
- Bobkový list
- Nové koření
- Stroužek česneku
- 1 malá cibule
- Extra ingredience:
- Pro 1. fázi: čínské nudle Prodietix
- Pro 2. fázi: kuřecí prsa 150 g
- Pro 3. fázi: kuřecí prsa 150 g, lžíce strouhané mrkve, lžíce strouhané petržele
Jak na to:
1. Kuřecí kosti vložte do hrnce s vodou. Vodu přiveďte pod bod varu. Pokud vaříte variantu pro druhou a třetí fázi, přidejte kosti i s masem, pokud pro první, nikoliv.
2. Po dvou hodinách přidejte očištěnou zeleninu a pokračujte ještě alespoň hodinu.
3. Hotový vývar sceďte přes jemný cedník. Rozdělte do nádob a nechte vychladnout.
4. V ledničce vám vydrží pár dní, v mrazáku i několik týdnů.
5. Dobrou chuť!
Jak Kuřecí vývar se zeleninou jíst jíst?
Pro první fázi s nudlemi jako proteinové jídlo, od druhé fáze s kuřecím masem jako „normální jídlo“. Konzumujte takto:
1. fáze:
V první fázi konzumujte vývar se zeleninou a čínskými nudlemi Prodietix připravenými dle návodu.
2. fáze:
V druhé fázi podávejte vývar se zeleninou s natrhanými kousky kuřecích prsou.
3.fáze:
V třetí fázi podávejte vývar se zeleninou (včetně mrkve a petržele) a s natrhanými kousky kuřecího masa.