Došlo ke ztrátě internetového připojení, zkontrolujte prosím Vaše internetové připojení, obnovte stránku a zkuste provést akci znovu.
Při vyřizování vašeho požadavku došlo k chybě, obnovte prosím stránku a zkuste provést akci znovu.

Lilkový tatarák s cereálním chlebem

20. 10. 2021

Recept je vhodný pro: 2. fáze, 3. fáze

Chcete se nadopovat vitamíny a vlákninou, ale nemáte v zimním období chuť na syrovou zeleninu?  Vyzkoušejte nový recept na lilkový tatarák s cereálním chlebem Prodietix. Na tomto receptu si pochutná úplně celá rodina a vy se nebudete muset bát o svoji štíhlou linii.

Co potřebujete (2 porce):

Jak na to:

1. Lilek nakrájíme na tenká kolečka, osolíme a chvilku necháme odstát, dokud nepustí vodu. Poté osušíme vodu papírovou utěrkou.

2. Lilek, rajčata, papriku a cibuli nakrájíme na malé kostičky.

3. Na olivovém oleji nejprve osmahneme cibuli, potom přidáme ostatní zeleninu a opékáme, dokud lilek nezhnědne – asi deset minut.

4. Dochutíme sušeným chilli, česnekem, kapary a případně dosolíme/ dopepříme.

5. Na cereální chléb opečený v toustovači nebo na suché pánvi potřeme silnou vrstvou lilkového tataráku a můžeme podávat.

6. Dobrou chuť